HKU Studentportal
HKU Studentportal
  • Volg ons op facebook
  • Volg ons op twitter

Crossing Cultures is de internationale week van HKU van 4 t/m 8 november 2019. Voor iedere HKU'er met interesse in een buitenlandervaring!

Internationale Week

Wat?

Activiteiten en voorlichting

Wanneer?

4-8 november 2019

Waar?

Op alle HKU-locaties

Festival

Wat?

Ontmoeten, eten, drinken, dansen

Wanneer?

7 november 2019

17.00-21.00 uur

Waar?

Locatie Oudenoord

Bekijk de foto's van vorig jaar!

De foto's van de eerste editie van Crossing Cultures staan online.

Kijk ze hier terug!

Crossing Cultures 2019

In de week van 4 november staat de gehele HKU in het teken van internationalisering. Onder de naam ‘Crossing Cultures’ vinden die week verschillende evenementen plaats die gericht zijn op studie of stage in het buitenland.


Heb je er weleens over nagedacht om een deel van je studie in het buitenland te volgen? Interesse in een stage of project bij een buitenlandse partnerinstelling? Wil je buitenlandse studenten ontmoeten die naar HKU zijn gekomen of de verhalen horen van Nederlandse studenten die jou voorgingen? Dan mag je Crossing Cultures niet missen!

Kom naar het festival

Hoogtepunt van de week is een festival op donderdagavond 7 november op locatie Oudenoord met muziek, discussie, documentaires, infostands en natuurlijk eten en drinken. Zet deze datum alvast in je agenda!


Deze avond trakteren we je op een gevarieerd programma met een wereldmarkt, voorlichting en spraakmakende documentaires. Je mag een dansje wagen op de klanken van wereldmuziek en er zijn hapjes uit verschillende wereldkeukens. Vertegenwoordigers van buitenlandse partnerinstellingen vertellen je alles wat je wilt weten over de mogelijkheden om bij hen een deel van je studie of stage te volgen.

Voor wie?

Crossing Cultures is voor alle HKU-studenten met interesse in een buitenlandervaring, maar juist ook voor iedereen die nog twijfelt. Docenten en medewerkers die meer willen weten over de mogelijkheden van een eigen buitenlandervaring zijn natuurlijk ook welkom.


Het festival op 7 november is gratis. Je moet alleen even je collegekaart laten zien bij binnenkomst.

Programma

Het programma komt later online. Houd deze plek in de gaten!

Wil je meedoen?

Heb jij een mooi verhaal om te delen met studenten of collega's? Expert op het gebied van een bepaalde taal of cultuur? Een handje meehelpen op het festival?


Dan zoeken we jou! Stuur een mailtje naar het Expertisecentrum Onderzoek, Innovatie en Internationalisering: cvoi@hku.nl

Would you like to join? Do you have an interesting contribution to the programme, a foreign experience to share or do you just want to help out?

Let us know by sending a mail to the Expertise Centre for Research, Innovation and Internationalisation: cvoi@hku.nl