HKU Studentportal
HKU Studentportal
  • Volg ons op facebook
  • Volg ons op twitter

Het is belangrijk en inspirerend om op de hoogte te blijven van nieuwe tendensen binnen je vakgebied. Deze pagina helpt je op weg!

Beroepsorganisaties

Beroepsorganisaties zijn organisaties die een hele branche vertegenwoordigen. Vanuit de gedachte 'samen sta je sterk' verenigen beroepsorganisaties gelijksoortige ondernemingen.

Lees verder

Informatie en Inspiratie

Netwerken is dé manier om mensen te leren kennen, opdrachten, werk en klanten te vinden en goed op de hoogte te blijven. Dat kan bij speciale netwerkevents, op typische netwerkplekken of bij vakinhoudelijke bijeenkomsten

Vaak bieden ze ook trainingen of vacature-overzichten. Bij de bijeenkomsten en events van deze organisaties heb je veel kans om interessante vakgenoten te ontmoeten. We hebben er enkele op een rij gezet.

Lees verder

Netwerken in Utrecht

Netwerken doe je daarnaast online, in je directe omgeving en door het bezoeken van openingen, exposities en festivals. Op de pagina netwerken noemen we enkele actuele netwerkorganisaties in Utrecht, maar Utrecht biedt natuurlijk veel meer. Bezoek vooral ook de activiteiten van Utrechtse instellingen als Impakt, Moira, Casco, BAK, Theater Kikker (experimentele muziekprogrammering) en evenementen als het HAFF, NFF, FadW en Tweetakt.

Lees verder

Vacaturesites en links

Afgestudeerd en op zoek naar werk? Bedenk waar je zou willen werken en wat je wilt doen.

Lees verder

Facebook