HKU Studentportal
HKU Studentportal
  • Volg ons op facebook
  • Volg ons op twitter

Xchange Theater is opgericht om studenten in opdracht van een externe partij, ervaring op te laten doen in hun toekomstig vakgebied.

Deze opdrachten kunnen uit het bedrijfsleven komen, de non-profitsector of kunst- en cultuurinstellingen. Daarnaast fungeert Xchange Theater als intermediair tussen afgestudeerden en organisaties.

Praktijkervaring opdoen als student?

Binnen het onderwijsprogramma zijn drie verschillende soorten studie-opdrachten opgenomen. Over de toepassing vind je meer informatie op de webpagina van je opleiding. Zoek je een studie-opdracht, ga naar: ‘stages’ of 'projecten' onder vacaturebank

Werkervaring

Natuurlijk kun je ook naast je studie werkervaring opdoen. Ben je op zoek naar een betaalde (bij)baan of vrijwilligerswerk? In de vacaturebank staan vacatures voor studenten en tevens voor alumni. In overleg met de opleiding is het mogelijk als student voor zelfstandig ondernomen activiteiten ‘ISA-punten’ verkrijgen. Ga naar: ‘vacatures’ onder vacaturebank

Project Portal

Via de Project Portal beschrijf en documenteer je jouw voortgang gedurende het project. De hiervoor benodigde richtlijnen en formulieren zijn daarbij te downloaden. Daarnaast vind je hier de feedback van docenten op je voortgang terug.

Praktijk Portal voor studenten ››

Via de Project Portal kunnen docenten de projecten begeleiden, nieuwe projecten aanmaken en kunnen zij de hiervoor benodigde richtlijnen en formulieren terugvinden.

Praktijk Portal voor docenten ››