HKU Studentportal
HKU Studentportal
  • Volg ons op facebook
  • Volg ons op twitter

Studeren aan de HKU

Tijdens je studie zijn de beoordelingsmomenten belangrijk, op deze manier behaal je je studieresultaten. Er zijn een aantal mogelijkheden om hierin begeleid te worden.

Servicebalie

De medewerkers van de Servicebalie Oudenoord (blauwe balie naast de receptie) helpen je graag met al je vragen over studeren op locatie Oudenoord.

Aanvang college

Om tijdens colleges de rust en concentratie te bevorderen, start een werk- of hoorcollege op de geroosterde tijd. 15 min na aanvang wordt de deur nog eenmaal geopend om laatkomers gezamenlijk binnen te laten komen. Bij meer dan 15 min te laat is er geen toegang meer.

Praktijkervaring

Bij de HKU melden zich regelmatig bedrijven met interessante aanbiedingen. Daarnaast kunnen studenten via Lynda korte cursussen volgen en skills oefenen.

Kwaliteitszorg

HKU heeft een aantal organen die de kwaliteit van het onderwijs monitoren. Als student is het goed om hiervan op de hoogte te zijn.

Studievereniging AFU

Art Future Utrecht staat voor verbinding. We willen studenten van Kunst & Economie op een unieke manier samenbrengen door ze kennis te laten maken met elkaar en het werkveld. Zoek jij de verbinding?