HKU Studentportal
HKU Studentportal
  • Volg ons op facebook
  • Volg ons op twitter

ROOSTER

In WebUntis vind je het lesrooster. Bekijk hier de handleidingHeb je vragen over je rooster? Neem dan contact op met de Servicebalie.

OSIRIS

In OSIRIS staan de modulebeschrijvingen en worden de studiepunten geregistreerd. Bekijk jouw studievoortgang in OSIRIS Student

Klopt er iets niet? Neem dan contact op met de docent of je tutor.

Servicebalie

Bij de servicebalie kun je terecht met al je vragen over studeren aan de HKU. De servicebalie is te vinden naast de receptie Oudenoord en is te bereiken via servicebalie.oudenoord@hku.nl.

Aanvang college

Om tijdens colleges de rust en concentratie te bevorderen, start een werk- of hoorcollege op de geroosterde tijd. 15 min na aanvang wordt de deur nog eenmaal geopend om laatkomers gezamenlijk binnen te laten komen. Bij meer dan 15 min te laat is er geen toegang meer.

Evalytics

Na afronding van elke module krijg je automatisch een verzoek tot het invullen van een enquête over de module in Evalytics. De feedback wordt zeer serieus genomen en besproken tijdens de jaarvertegenwoordigersoverleggen.

Studievereniging AFU

Art Future Utrecht staat voor verbinding. We willen studenten van Kunst & Economie op een unieke manier samenbrengen door ze kennis te laten maken met elkaar en het werkveld. Zoek jij de verbinding?