HKU Studentportal
HKU Studentportal
  • Volg ons op facebook
  • Volg ons op twitter

Op deze pagina vind je praktische informatie over je opleiding. Op de pagina van jouw jaar staat meer informatie, o.a. over roosters en modulebeschrijvingen.

Informatie per studiejaar

Jaar 1
Jaar 2
Jaar 3
Jaar 4

ACTUEEL

Onderwijsjaarrooster

Tutoren Design

Fashion Design -  Stephanie Mariën

Product Design - Kiko Luijten

Spatial Design Dorien Bruijns

Master Interior Architecture - Wies Harmeling (ijdelijk waargenomen door Moniek Warmer)

OSIRIS

In OSIRIS staan de modulebeschrijvingen en worden de studiepunten geregistreerd. Bekijk jouw studievoortgang in OSIRIS Student.

Klopt er iets niet? Neem dan contact op met de docent of je tutor.

Commissies en medezeggenschap

  • Lees hier meer over je rechten en plichten (nwe pg) als student aan HKU. Je vindt hier ook een verwijzing naar de onderwijs- en examenregeling (OER) van je opleiding.
  • Design heeft een onafhankelijke examencommissie (nwe pg). Deze bewaakt de kwaliteit van toetsing en examinering. Bij de examencommissie Design vraag je ook een afwijkend studiepad aan of een periode in het buitenland.

Services IBB-laan/Pastoe Fabriek

Hoe kom ik achter mijn wachtwoord? Waar vind ik mijn rooster? Kan ik ergens kopiëren? Hoe meld ik me ook alweer aan voor de buitenlandexcursie van mijn opleiding? Het antwoord op deze en andere vragen over alle praktische zaken rond je studie haal je bij Team Services. Je vindt hen op de IBB-laan en de Pastoe Fabriek, bij de receptie en via: