HKU Studentportal
HKU Studentportal
  • Volg ons op facebook
  • Volg ons op twitter

Designbrede informatie

Je vindt hier informatie die geldt voor alle opleidingen die worden aangeboden door de school HKU Design.

Directeuren

Directeur HKU Design: Marinda Verhoeven-Spek

Directeur locatie HKU IBB/Pastoe: Mariella van den Ham

Roosters


Het onderwijsjaarrooster van je opleiding vind je op de startpagina van de opleiding zelf. Je kunt de roosterdocumenten gebruiken voor de schematische weergave van het onderwijsjaar en voor de vakantie- en roostervrije weken, en andere dagen waarop de school gesloten is. Informatie over je klassenrooster vind je op de jaarpagina van je opleiding.

Docenten

Je kunt de docenten van HKU bereiken via hun HKU-e-mailadres. Deze e-mailadressen zijn als volgt opgebouwd: voornaam.tussenvoegselachternaam@hku.nl. Kijk hier voor een overzicht van de docenten van HKU Design.

Servicebalie voor praktische vragen

Heb je een vraag over je rooster? Weet je niet hoe je kunt printen? Kan je iets niet vinden op de portal? Met alle praktische vragen rond je studie kan je terecht bij de servicebalie/receptie beneden in de hal.

  • 030 2091925
  • servicebalie.ibbpastoe@hku.nl

Over de Studentportal

Onder Design en je opleiding vind je alles wat met je studie te maken heeft. Onder Locatiezaken - Ina Boudier-Bakkerlaan vind je de praktische informatie over voorzieningen in het gebouw waar je les hebt.

Redactie

Met behulp van jullie feedback kunnen we de Studentportal verder verbeteren. Vragen aan de redactie of tips? Mail Marianne Kelderman.