HKU Studentportal
HKU Studentportal
  • Volg ons op facebook
  • Volg ons op twitter

Designbrede informatie

Je vindt hier informatie die geldt voor alle opleidingen die worden aangeboden door de school HKU Design.

Directeuren

Directeur HKU Design: Marinda Verhoeven-Spek

Directeur locatie HKU IBB/Pastoe: Mariella van den Ham

Roosters

Het onderwijsjaarrooster 2017-2018 Design bevat een schematische weergave van het onderwijsjaar. Je ziet daar ook de vakantie- en roostervrije weken, en andere dagen waarop de school gesloten is.

Informatie over je klassenrooster vind je op de jaarpagina van je opleiding.

Docenten

Je kunt de docenten van HKU bereiken via hun HKU-e-mailadres. Deze e-mailadressen zijn als volgt opgebouwd: voornaam.tussenvoegselachternaam@hku.nl. Kijk hier voor een overzicht van de docenten van HKU Design.

Servicebalie

Heb je een vraag over je rooster waar je niet uitkomt? Wil je weten waar je iets kan vinden op de portal? Heb je een hele andere vraag maar weet je niet waar je terecht kan? Loop dan even langs bij de balie en stel je vraag aan de receptie of servicebalie. Of kijk op deze pagina met extra informatie. Je kan ook een mail sturen naar servicebalie.ibbpastoe@hku.nl.

Studentportal vernieuwd

De indeling van de Studentportal is vernieuwd. Onder Design en je opleiding vind je alles wat met je studie te maken heeft. Onder Locatiezaken - Ina Boudier-Bakkerlaan vind je de praktische informatie over voorzieningen in het gebouw waar je les hebt.

Redactie

Met behulp van jullie feedback kunnen we de Studentportal verder verbeteren. Vragen aan de redactie of tips? Mail Marianne Kelderman.