HKU Studentportal
HKU Studentportal
  • Volg ons op facebook
  • Volg ons op twitter

Informatie voor de school HKU Beeldende Kunst

Op deze pagina vind je informatie die geldt voor alle (bachelor- en master)opleidingen van de School HKU Beeldende Kunst.

Directeuren

Directeur HKU Beeldende Kunst: Sigrid van Willigen

Directeur locatie HKU IBB/Pastoe Fabriek: Mariëlla van den Ham

Roosters

De onderwijsjaarroosters bevatten een schematische weergave van het onderwijsjaar. Je ziet daar ook de vakantie- en roostervrije weken en andere dagen waarop de school gesloten is. Informatie over het onderwijsrooster en je klassenrooster vind je op de opleidingspagina.

Docenten

Je kunt docenten bereiken via HKU e-mailadres. Het HKU e-mailadres is als volgt opgebouwd: voornaam.volledigeachternaam@hku.nl

Klik hier voor een overzicht van alle docenten Beeldende Kunst.

Services IBB-laan/Pastoe Fabriek

Heb je een vraag over je rooster waar je niet uitkomt? Wil je weten waar je iets kan vinden op de portal? Heb je een heel andere vraag, maar weet je niet waar je terecht kan? Loop even langs bij de servicebalie/receptie en stel je vraag aan een van de medewerkers. Je kan ook een mail sturen naar servicebalie.ibbpastoe@hku.nl.

Studentportal vernieuwd

De indeling van de studentportal is vernieuwd. In de linkerkolom van de pagina tref je de navigatie. Onder Beeldende Kunst en je opleiding vind je alles wat met je studie te maken heeft. Onder Locatiezaken - De Pastoe Fabriek vind je praktische informatie over voorzieningen in het gebouw waar je les hebt.

Redactie

Met behulp van jullie feedback kunnen we de Studentportal verder verbeteren. Reacties of tips zijn welkom bij het Onderwijsbureau IBB/Pastoe.