HKU Studentportal
HKU Studentportal
  • Volg ons op facebook
  • Volg ons op twitter

Informatie voor de school HKU Beeldende Kunst

Op deze pagina vind je informatie die geldt voor alle (bachelor- en master)opleidingen van de School HKU Beeldende Kunst.

Directeuren

Directeur HKU Beeldende Kunst: Sigrid van Willigen

Directeur locatie HKU IBB/Pastoe Fabriek: Mariëlla van den Ham

Roosters


De onderwijsjaarroosters bevatten een schematische weergave van het onderwijsjaar. Hierop staan de vakantie- en roostervrije weken en andere dagen waarop de school gesloten is. Een verkort onderwijsrooster en je klassenrooster vind je op de startpagina van je opleiding.

Docenten

Je kunt docenten bereiken via HKU e-mailadres. Het HKU e-mailadres is als volgt opgebouwd: voornaam.volledigeachternaam@hku.nl

Klik hier voor een overzicht van alle docenten Beeldende Kunst.

Servicebalie voor praktische vragen

Heb je een vraag over je rooster? Weet je niet hoe je kunt printen? Kan je iets niet vinden op de portal? Met alle praktische vragen rond je studie kan je terecht bij de servicebalie/receptie beneden in de hal.

  • 030 2091925
  • servicebalie.ibbpastoe@hku.nl

Over de Studentportal

Onder Beeldende Kunst en je opleiding vind je alles wat met je studie te maken heeft. Onder Locatiezaken - De Pastoe Fabriek vind je praktische informatie over voorzieningen in het gebouw waar je les hebt.

Redactie

Met behulp van jullie feedback kunnen we de Studentportal verder verbeteren. Reacties of tips zijn welkom bij Karin Baars.