HKU Studentportal
HKU Studentportal
  • Volg ons op facebook
  • Volg ons op twitter

Alle HKU locaties hebben professionele werkplaatsen waar je zelfstandig kunt werken onder begeleiding van een werkplaatsassistent.

Deze zijn voor alle studenten van HKU toegankelijk. Kom je voor het eerst en heb je geen instructie gehad? Vraag ernaar bij de werkplaatassistent voordat je begint!

HKU uitleen app

Wat is er mogelijk?
Heb je spullen nodig voor het uitvoeren van je projecten? Je kan als HKU-student bij de uitleen terecht voor het lenen van apparatuur.

Reserveren per app
Via uitleen.hku.nl reserveer je spullen bij een van de verschillende uitleenvestigingen. Deze web-app werkt op je telefoon, laptop of tablet (via de browser). De meest gangbare reserveringen kan je op deze manier zelf plaatsen. Informatie over het gebruik van de app vind je hier in het Nederlands en Engels.

Wil je iets reserveren wat je niet zelf kan regelen via de uitleen app? Kom dan persoonlijk langs bij de uitleenbalie om verder geholpen te worden. Bijvoorbeeld omdat je spullen langer wil lenen dan gebruikelijk, of omdat je nu al weet dat je over een langere tijd bepaalde spullen nodig hebt.

Waar kan ik lenen?

Uitleen Janskerkhof
Uitleen Mariaplaats
Uitleen Oudenoord
Uitleen IBB

Het uitleenassortiment bestaat op de verschillende locaties uit algemene apparatuur en specifieke spullen toegespitst op de studierichtingen daar.

Belangrijk!
Om bij de uitleen spullen te kunnen lenen, vragen we je eerst eenmalig in te loggen op uitleen.hku.nl. Lees dan meteen de voorwaarden goed door.

IBB-laan/Pastoe Fabriek

Deze werkplaatsen zijn toegespitst op kunst en ontwerpen. Klik op de werkplaats van je keuze voor openingstijden en meer informatie.

Mediatheken HKU

Hier vind je een overzicht van alle mediatheekvoorzieningen bij HKU.

Janskerkhof

Hier vind je een aantal theaterwerkplaatsen.

Digitale ondersteuning

Heb je hulp nodig met het leren of gebruiken van software of het voorbereiden van een digitaal bestand? Lynda biedt ondersteuning.

Lees verder