HKU Studentportal
HKU Studentportal
  • Volg ons op facebook
  • Volg ons op twitter

Uitleenbalie

Bij de uitleenbalie kun je terecht voor kabels, microfoons, opname apparatuur, versterkers, camera’s, statieven e.d. Een overzicht van de aanwezige apparatuur is beschikbaar bij de uitleenbalie. De uitleenbalie bevindt zich op de eerste etage in het K&W gebouw (K1.11).


Openingstijden:

ma t/m vr

09.00-16.00 uur

Graag melden bij de receptie.

Uitleen apparatuur en backline

Je kunt tijdens de openingstijden terecht om spullen te reserveren, op te halen en/of terug te brengen. Reserveringen kunnen ook per mail doorgegeven worden: uitleen.mariaplaats@hku.nl.

De gereserveerde spullen kun je op de gewenste dag tijdens de openingstijden ophalen en/of terugbrengen bij de uitleenbalie. Het is dus belangrijk op tijd een reservering te maken om teleurstellingen te voorkomen.


Daarnaast is het gewenst dat je als student zelf in het bezit bent van een microfoon, XLR kabel en mini jack kabel. Het is uiteraard wel beschikbaar bij de uitleenbalie, maar in beperkte aantallen en alleen verkrijgbaar tijdens de openingstijden.


In het reserveringssysteem Asimut kun je als student naast een repetitielokaal ook een bekken-set en een Nord reserveren. Deze zijn (wel) beschikbaar bij de receptie van het K&W gebouw, dus ook in de avonduren en in het weekend!

Uitleen instrumenten

HKU Utrechts Conservatorium beschikt over een aantal instrumenten dat aan studenten in bruikleen kan worden gegeven.


Je kunt alleen instrumenten en apparatuur lenen met toestemming van de eerste medewerker van Ondersteuning en Beheer. Je kunt hiervoor terecht bij de receptie van het Hoofdgebouw of in H0.02. Je vult een bruikleenverklaring in en ondertekent deze.

Het is belangrijk op tijd de gewenste instrumenten/apparatuur te reserveren bij het conciërgeteam. Voor wat betreft blaas- en strijkinstrumenten (uitgezonderd contrabassen) moet dit minimaal één dag voor het afhalen aangevraagd worden bij de bibliotheek Mariaplaats.

Wees zuinig op het instrumentarium, het is in ieders belang dat er correct met de instrumenten wordt omgegaan.