HKU Studentportal
HKU Studentportal
  • Volg ons op facebook
  • Volg ons op twitter

Sleutel nodig? Printer doet het niet? Is jouw docent al in huis? Voor deze en andere vragen kun je terecht bij de receptie.

Repro / printen

Op alle locaties van HKU kun je gebruik maken van de multifunctionals die op diverse plekken in het gebouw staan. Hiervoor gebruik je je studentenkaart.


Via hku.mycampusprint.nl kun je de printers instellen en kun je een tegoed op je studentenkaart zetten. Na het verzenden van je opdracht kun je je deze op elke willekeurige printer uitdraaien door je met je studentenkaart te identificeren.


De receptiemedewerker kan je van dienst zijn als een kopieerapparaat een storing geeft. Kan de medewerker de storing niet oplossen dan haalt hij of zij de conciërge er bij.

Receptie

Bij de receptie zijn de sleutels van lokalen en vergaderruimtes op te vragen.De recepties van de gebouwen van HKU Theater op Janskerkhof 17/18 en 4a zijn open en telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Na 17.00 uur is er tot 22.00 uur (op maandag t/m donderdag) een portier aanwezig.


Telefoonnummer: 030-2 09 17 09