HKU Studentportal
HKU Studentportal
  • Volg ons op facebook
  • Volg ons op twitter

TOP staat voor Theaterproducties, Onderwijs en Projecten. Binnen het bureau worden alle werkzaamheden verricht die nodig zijn om het onderwijs, het onderzoek en de stafbureaus professioneel te organiseren en te ondersteunen.

Ook organiseert het TOP de werving & selectie van de opleidingen en bijzondere evenementen zoals de Open Dagen, afstudeerdag, introductiedagen, studiedagen lectoraat en het programma van HKU Theater bij festivals en culturele zondagen.

Onderwijscoördinatie

De onderwijscoördinatoren van het TOP dragen er zorg voor dat het onderwijs georganiseerd wordt in de breedste zin des woord. Zo maken ze onder andere de planningen, organiseren de kwalitatieve feedback, regelen de afspraken met docenten en verzorgen zij de administratie van de studievoortgang van de studenten. Ze zijn het aanspreekpunt voor studenten en docenten voor alle organisatorische zaken en vormen samen met de studieleider de studieleiding van de afstudeerrichting.

Ondersteuning

De medewerkers van bureau TOP dragen samen met de coördinatoren zorg voor de organisatie en administratie van het onderwijs, producties en andere activiteiten binnen HKU Theater.

Werken bij Bureau TOP

Het hele jaar door is er werk voor student-assistenten voor taken als kassadienst, gangwacht en voor administratieve werkzaamheden. In september kunnen studenten zich hiervoor opgeven.