HKU Studentportal
HKU Studentportal
  • Volg ons op facebook
  • Volg ons op twitter

Welkom op de beginpagina van HKU locatie Pastoefabriek. Je vindt hier informatie over de locatie en de bijbehorende faciliteiten.

Adres

HKU locatie Pastoe

Rotsoord 3

3523 CL UTRECHT

tel. (030) 2091409

Plattegrond Pastoe Fabriek

Openingstijden

ma t/m do: 08.30-22.30 uur. Lessen eindigen uiterlijk om 22.00 uur

vr: 08.30-17.00 uur. Lessen eindigen uiterlijk om 16.30 uur


LET OP: In weken waarin geen regulier onderwijs wordt gegeven, kunnen afwijkende openingstijden gelden.

Fietsenstalling Pastoe

We willen jullie vragen de fietsen in deze overdekte stalling neer te zetten. Daarmee voorkomen we dat we de ingang van HKU en de ingang van de huurders op de tweede etage blokkeren. Deze stalling vind je 50 meter links van de HKU ingang van Pastoe, bij de grote garagedeur. Deze is open vanaf 8.15 uur en wordt tegelijkertijd met het gebouw gesloten. Heb je vragen? Loop even langs de receptie of mail naar beheer.pastoe@hku.nl.

Services IBB-laan/Pastoe Fabriek

Hoe kom ik achter mijn wachtwoord? Waar vind ik mijn rooster? Kan ik ergens kopiëren? Hoe meld ik me ook alweer aan voor de buitenlandexcursie van mijn opleiding? Het antwoord op deze en andere vragen over alle praktische zaken rond je studie haal je bij Team Services. Je vindt hen op de IBB-laan en de Pastoe Fabriek, bij de receptie en via:

Winkel

De winkel op de IBB-laan/Pastoe is gesloten. Materialen zoals hout, staal en andere "grote" materialen kun je binnenkort bij de werkplaatsen zelf kopen, meer informatie volgt spoedig. Vragen? Je kan de Winkel IBB of Winkel Pastoe nog wel mailen!

Netwerk

Toegang tot het netwerk

Download hier de instructie voor het gebruik van het (draadloze) netwerk.