HKU Studentportal
HKU Studentportal
  • Volg ons op facebook
  • Volg ons op twitter

Noodsituaties en EHBO

Wordt er iemand onwel? Brandlucht? Waarschuw onmiddellijk een receptiemedewerker of bel 030 - 209 1499.

Een EHBO-koffer is aanwezig in alle werkplaatsen en bij de receptie. Bij de receptie hangt ook een Automatische Externe Defibrillator (AED).

Nieuw: printen en kopieren

Sinds januari kun je printen, kopieren en scannen bij multifunctionals die op diverse plekken in het gebouw staan. Hiervoor gebruik je je HKU-studentenpas, waar je een tegoed op gezet hebt.

Log in met je HKU-acount op hku.mycampusprint.nl, zet er een tegoed op en selecteer je bestand(en). Na je printopdracht kun je je print op elke machine ophalen door je met je studentenpas te identificeren.

Locatie Pastoe Fabriek

Rotsoord 3

3523 CL UTRECHT

tel. 030 - 209 1409

Plattegrond

Openingstijden

ma t/m do: 08.30 - 22.30 uur.

vr: 08.30 - 17.00 uur.


LET OP: In weken waarin geen regulier onderwijs wordt gegeven, kunnen afwijkende openingstijden gelden.

Rooster en lokaal boeken

Je rooster staat in WebUntis, deze vind je ook in de rooster-app 'Mijn HKU'.

Voor het boeken van een lokaal kun je in WebUntis zien welke lokalen beschikbaar zijn. Een reservering maak je bij de receptie of door te mailen naar de receptie.

Receptie en servicebalie

Bij de receptie kun je met veel vragen terecht. Als het nodig is, verwijst de receptiemedewerker je naar de Servicebalie aan de IBB-laan of naar de Servicebalie Studenten aan de Nieuwekade.

Fietsenstalling

Fietsen graag plaatsen in de overdekte fietsenstalling (50 meter links van de HKU-ingang, bij de grote garagedeur). De ingang van het gebouw en de stoep moeten vrijblijven.

Materialen kopen

Een aantal benodigde materialen kun je kopen bij de werkplaatsen van de Pastoe Fabriek en IBB-laan. Bekijk hier de lijst met producten.